Kunst en Kookwerk: (Crew) Catering op locatie, het betere kunst-en vliegwerk!

Waar aan kunst- en cultuurprojecten gewerkt wordt, is niets zo belangrijk als goed eten voor je crew! Kunst en Kookwerk weet dat als geen ander!

Kunst en Kookwerk richt zich met haar foodtruck ‘Bolle Bertha’, specifiek op kunst- en cultuurprojecten op locatie. Bolle Bertha is een brandweer commandotruck, omgebouwd tot een volwaardige HACCP keuken. Sta je op een buitengewone locatie waar ieder ander van zou gaan zweten? Dat is juist de plek waar Kunst en Kookwerk voor is gecreëerd.

Wij zorgen voor jouw mensen alsof ze door hun eigen moeder worden vertroeteld... Of het nu gaat om het ontbijt, de lunch, het diner, de taart als ze er doorheen zitten of de warme chocolademelk na een lange repetitieavond in de regen, Kunst en Kookwerk weet precies wat een crew nodig heeft. En dat doen we met persoonlijke aandacht!

De met liefde bereide maaltijden zorgen voor een goed moreel waardoor iedereen bereid is net dat éne stapje extra te zetten. Na lange draaidagen in weer en wind zorgen wij ervoor dat er altijd een (h)eerlijke en voedzame maaltijd op tafel staat, gezond, voedzaam, gevarieerd en betaalbaar. Maaltijden die je cast en crew de energie geven om de hele dag op volle stoom te draaien maar die ook goed zijn voor een gespannen première maag.

Wij maken gerechten uit alle windstreken. Daarbij gebruiken wij zoveel mogelijk streek- en seizoenproducten en waar budgettering het toelaat van het betere stukje vlees of vis. Uiteraard houden wij rekening met dieet wensen en allergieën.

‘Mannenvoer’ waar ook vrouwen erg blij van worden.

Teamplay staat hoog in ons vaandel en door goed te overleggen over de wensen en mogelijkheden zal Kunst en Kookwerk de organisatie totaal ‘ontzorgen’. Na gedegen inventarisatie van je wensenpakket zal Kunst en Kookwerk flexibel maatwerk leveren binnen een vast budget. Hierdoor kun jij je als organisator volledig wijden aan de productie in de wetenschap dat je team wordt verzorgd en versterkt!

Wil je meer weten? Kijk dan verder op Media of neem Contact met ons op.

dummy

Naar boven