Bolle Bertha : een ‘waanzinnige’ foodtruck

Bolle Bertha is een voormalige brandweer commandowagen, omgebouwd tot foodtruck en een volwaardige HACCP keuken.


De Truck:

Roepnaam: Bolle Bertha

Kenteken: 97-XB-16

Gewicht: 7500 kg, bij zeer drassige ondergrond dient te worden gezorgd voor rijplaten o.i.d.

Afmetingen:

Lengte: 7,2 m
Breedte: 2,2 m
Hoogte: 3,50 m
Verkoop luik:  1 x 2 m (rechterzijde truck)

Vanwege deuren en luiken aan de buitenzijden minimaal 1 meter extra vrijhouden, voor aansluitingen en voor ons ' opstap-bordes'

Truck-1

Gas: De truck heeft 2 LPG-tanks van 120 liter( deze bevinden zich in de luiken onder de vrachtwagen aan beide achterzijden). Dit betreft een goedgekeurde installatie door een erkend bedrijf.

Nodig om op locatie te kunnen draaien:

Electra: 1 x 32A/400 volt of 3 x 220 16A( aansluiting linkerkant middelste luik), dit mag ook 1 x 63A/400 V zijn, Dit is nodig bij uitbreiding capaciteit, zie hiervoor onder aan de pagina)

Wateraanvoer: Permanente wateraansluiting d.m.v. Gardena koppeling( links voor achter de cabine), daarnaast een 125 liter watertank. Voor aansluiting op de vaste waterleiding is het nodig om binnen 25 meter van het waterpunt te staan.

Waterafvoer: Permanente waterafvoer vuil water d.m.v. een slang met 40mm-aansluiting( aan de achterzijde). Daarnaast een vuilwatertank van 125 liter. Wij staan voor afvoer van water op de bestaande riolering graag binnen 10 meter van een afvoerpunt.

Bij uitbreiding naar een grotere capaciteit of bij een opdracht van meerdere aaneengesloten dagen of weken zetten wij een charmante tent als backstage keuken achter de truck van 6 x 3 meter. Voor die uitbreiding is een 63 A/400V krachtstroom noodzakelijk ( of 2 x 32 A/400V ) omdat wij dan een combisteamer meenemen. Wij zorgen in dat geval zelf voor de stroomverdeling door middel van een zwerfkast.

Wij kunnen op aanvraag biertafels en banken meenemen.

dummy

Naar boven