Allround Catering: mag Bolle Bertha bij jullie op Stal?

Kunst en Kookwerk en Tante Tortilla zijn natuurlijk ook te boeken voor allerlei andere evenementen. Van een zakelijk event, een beurs of een promotie, tot je bruiloft of een privéfeest, wij kunnen je overal een passend aanbod voor doen.

Wij bieden volledige catering op maat, voor iedere gelegenheid. Of het nu bij je thuis voor de deur is, in je eigen keuken, midden in het bos of in een weiland, wij zijn van alle markten thuis.

Niet alleen ons heerlijke eten maar ook de looks van onze truckBolle Bertha’, een charmante eyecatcher, luisteren jouw evenement op met hun aanwezigheid. Je hebt meteen sfeer en gezelligheid.

We maken gerechten uit alle windstreken met een specialisatie voor de Mediterrane keuken die knipoogt naar het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Ook verzorgen wij regelmatig kookworkshops op locatie voor bedrijven en particulieren, waarbij gezelligheid voorop staat met teambuilding als uiteindelijk resultaat.

Crewcatering Oerol

Kunst en Kookwerk beschikt over een groot netwerk binnen de kunst- en cultuursector en kan je in contact brengen met passend entertainment voor jouw gelegenheid. Denk hierbij aan stand-upcomedy of een theaterworkshop.

Voor meer ideeën en informatie over ons, bekijk de mogelijkheden die Kunst en Kookwerk en Tante Tortilla te bieden hebben of werp een blik op onze Mediapagina .

Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.

 

dummy

Naar boven