Contact

Denk je erover om Kunst en Kookwerk of Tante Tortilla te boeken?
Vul dan het contactformulier in.
Je mag natuurlijk ook bellen maar als we ‘on-the-road’ zijn is mailen sneller.
Geef je wensen aan, hoe gek ze ook mogen klinken. Voor een snelle en concrete reactie geldt: hoe meer informatie je verstrekt, hoe concreter ons antwoord zal zijn.
Geef hierbij zoveel mogelijk gegevens die van belang zijn zoals: data, duur( in dagen), bijzondere locatie, soort catering en het aantal personen.

Uiteraard zijn wij zowel met als zonder truck te boeken. We zullen je zo snel mogelijk benaderen.

Hil Breedveld
Boss-lady, brein en herbergierster.
O6-14474400

hil

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Allround Catering: mag Bolle Bertha bij jullie op Stal?

Kunst en Kookwerk en Tante Tortilla zijn natuurlijk ook te boeken voor allerlei andere evenementen. Van een zakelijk event, een beurs of een promotie, tot je bruiloft of een privéfeest, wij kunnen je overal een passend aanbod voor doen.

Wij bieden volledige catering op maat, voor iedere gelegenheid. Of het nu bij je thuis voor de deur is, in je eigen keuken, midden in het bos of in een weiland, wij zijn van alle markten thuis.

Niet alleen ons heerlijke eten maar ook de looks van onze truckBolle Bertha’, een charmante eyecatcher, luisteren jouw evenement op met hun aanwezigheid. Je hebt meteen sfeer en gezelligheid.

We maken gerechten uit alle windstreken met een specialisatie voor de Mediterrane keuken die knipoogt naar het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Ook verzorgen wij regelmatig kookworkshops op locatie voor bedrijven en particulieren, waarbij gezelligheid voorop staat met teambuilding als uiteindelijk resultaat.

Crewcatering Oerol

Kunst en Kookwerk beschikt over een groot netwerk binnen de kunst- en cultuursector en kan je in contact brengen met passend entertainment voor jouw gelegenheid. Denk hierbij aan stand-upcomedy of een theaterworkshop.

Voor meer ideeën en informatie over ons, bekijk de mogelijkheden die Kunst en Kookwerk en Tante Tortilla te bieden hebben of werp een blik op onze Mediapagina .

Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.

 

Bolle Bertha : een ‘waanzinnige’ foodtruck

Bolle Bertha is een voormalige brandweer commandowagen, omgebouwd tot foodtruck en een volwaardige HACCP keuken.


De Truck:

Roepnaam: Bolle Bertha

Kenteken: 97-XB-16

Gewicht: 7500 kg, bij zeer drassige ondergrond dient te worden gezorgd voor rijplaten o.i.d.

Afmetingen:

Lengte: 7,2 m
Breedte: 2,2 m
Hoogte: 3,50 m
Verkoop luik:  1 x 2 m (rechterzijde truck)

Vanwege deuren en luiken aan de buitenzijden minimaal 1 meter extra vrijhouden, voor aansluitingen en voor ons ' opstap-bordes'

Truck-1

Gas: De truck heeft 2 LPG-tanks van 120 liter( deze bevinden zich in de luiken onder de vrachtwagen aan beide achterzijden). Dit betreft een goedgekeurde installatie door een erkend bedrijf.

Nodig om op locatie te kunnen draaien:

Electra: 1 x 32A/400 volt of 3 x 220 16A( aansluiting linkerkant middelste luik), dit mag ook 1 x 63A/400 V zijn, Dit is nodig bij uitbreiding capaciteit, zie hiervoor onder aan de pagina)

Wateraanvoer: Permanente wateraansluiting d.m.v. Gardena koppeling( links voor achter de cabine), daarnaast een 125 liter watertank. Voor aansluiting op de vaste waterleiding is het nodig om binnen 25 meter van het waterpunt te staan.

Waterafvoer: Permanente waterafvoer vuil water d.m.v. een slang met 40mm-aansluiting( aan de achterzijde). Daarnaast een vuilwatertank van 125 liter. Wij staan voor afvoer van water op de bestaande riolering graag binnen 10 meter van een afvoerpunt.

Bij uitbreiding naar een grotere capaciteit of bij een opdracht van meerdere aaneengesloten dagen of weken zetten wij een charmante tent als backstage keuken achter de truck van 6 x 3 meter. Voor die uitbreiding is een 63 A/400V krachtstroom noodzakelijk ( of 2 x 32 A/400V ) omdat wij dan een combisteamer meenemen. Wij zorgen in dat geval zelf voor de stroomverdeling door middel van een zwerfkast.

Wij kunnen op aanvraag biertafels en banken meenemen.

Tante tortilla: Mexicaans Street food met een twist!

Zoek je voor je festival of event nog een bijzondere foodtruck?

Onze foodtruck ‘Bolle Bertha’ is een prachtige eyecatcher op elk evenement! Tante Tortilla zorgt hiermee in één keer voor het complete pakket: Onze truck is een lust voor ogen en Tantes tortilla ’s zijn een feestje voor je smaakpapillen!

Onze tortilla’ s worden op de plaat gebakken voor een krokante ‘bite’ waarna je zelf een vulling en een salsa kiest uit ons assortiment.

Als basis zit er altijd vlees, vis of gevogelte gecombineerd met groenten in een tortilla en ook een vegetarische variant ontbreekt niet.
De vullingen worden per evenement met zorg en aandacht samengesteld, we houden hierbij rekening met de weersomstandigheden en de aard van je event.

Tante zelf

De salsa’s worden van dagverse producten gemaakt en gesneden en zijn een combinatie van de bekende ‘klassiekers’ tot minder bekende maar wel heel smakelijke varianten.
De smaken lopen van zoet en fruitig tot kruidig of gewoon lekker heet.

Onze tortilla’s worden niet gerold, maar net als in Mexico op straat, halfopen geserveerd in een bootje van dennenhout zodat je zelf kunt bepalen of je hem wilt rollen, zo uit ‘t handje wilt eten of met bestek.

Tante Tortilla werkt met biologische kip en met het vlees van scharrelvarkens en lamsvlees van Boerderij Lindenhoff.Waar mogelijk wordt gewerkt met streek -en seizoenproducten en wij werken  met glutenvrije maistortilla’s. Deze worden authentiek geproduceerd door de Tortilla Factory.

Wij dragen het milieu een warm hart toe en gebruiken daarom duurzame disposals (volledig composteerbaar en bio-based).

Ook serveren wij - indien mogelijk - bijpassende tropische limonades.

Nieuwsgierig ? Kijk dan verder op Media of neem contact met ons op.

dummy

Naar boven